Publicerat: / Allmänt

Kommentar

Fick en kommentar häromdagen där någon frågade vad det står på min arm. Det står "the world's greatest", vilket är en låt av R kelly. Det har varit min favoritlåt hur länge som helst och har alltid älskat och blivit peppad av låttexten. Därför tatuerade jag in låttiteln när jag hade chansen :)

Sen har jag fått några andra kommentarer om min sjukdom för ganska länge sen men som jag inte har brytt mig om att svara på. Sluta skriva anonymt!! Det är inte alls kul att svara på frågor om ni är anonyma.

Väldigt dålig bild men här är denPublicerat: / Allmänt

Möms

Hej hej!
Idag har det kommit lite regn, det var faktiskt skönt. Men jag fick ge mig ut ändå och låna matteböcker och sedan har jag hälsat på farfar och stina. Dom blir så glada när jag kommer, då gör hjärtat ett litet glädjehopp.

Lagade även mat och idag blev det potatis med bacon, kycklingfilé och en supergod sås med provencalekrydda.Publicerat: / Allmänt

Tacochipskyckling

Hejhej på er! Somnade om efter ett tag och sov 2 timmar till.

Idag har jag varit på sjukhuset, fikat med Josefine, fixat papper och betalat prövningar och lagat lite mat. Idag blev jag dock inte nöjd med maten :( Skulle panera kycklingen i krossade tacochips med dom bara lossnade. Men det blev gott iallafall!

Ikväll ska jag göra glass i min nya glassmaskin och även plugga till högskoleprovet. Hurtigt!
Publicerat: / Allmänt

Mitt i natten

Har fått tillbaka mina sömnproblem igen.. Vaknade kl 3 och har inte kunnat somna om sen dess. Har legat och vridit på mig i flera timmar utan framgång så jag hämtade mig lite glass ovh satte på tvn. Stoppade precis i mig en sömnis så jag kanske kan somna om, annars blir det serier hela natten lång, partey! Hoppas ni sover och har sovit gott inatt, puss


Publicerat: / Allmänt

Sjukhusserier <3

Har skaffat mig en ny favoritserie! Den utspelar sig på en akutmottagning och påminner lite om greys anatomy vilket jag älskar. The night shift heter den!
Publicerat: / Allmänt

Måndag

Hejhej! Nu är det måndag igen och idag har plugget börjat, äntligen! Efter en helg med god mat och utgång med fint sällskap är jag på topphumör för att slänga upp böckerna och kämpa för att höja mina betyg :D

Idag har jag hängt lite med Lovisa och sen lagat en torskgryta med curry till familjen. Nu har jag pluggat lite och snart ska jag kila ner till solariet för att sedan avsluta kvällen framför tvn, känns helt ok!
Kram på er