Publicerat: / Allmänt

Jag är ju inte döende iallafall

Nu när jag inte har så mycket för mig kan jag lika gärna passa på att blogga lite!

Igår åkte Lovisa till kenya där hon ska vara i sex veckor. Hon kommer ha det awesome! Henne har jag hängt med varje dag så det blir lite tomt, men jag ska nog överleva.

Imorgon är det dags för magnetkameraundersökning. Är lite nervös för jag har aldrig varit på en sån. Ska ligga inne i tunneln i en timma ungefär och man är tydligen ganska instängd.. Får hoppas att jag somnar :)

För övrigt har jag fått tid till linköping för att prata med en doktor och en kirurg om en kommande operation. Vet inte vad jag väntar mig egentligen men jag är en googlemänniska som googlar på allt.. Farligt men sant. Har suttit framför datorn med tårar i ögonen ett antal gånger då det finns väldigt många negativa saker med operationerna som är aktuella just för mig. Att en 19åring ska behöva sitta och välja mellan att inte kunna bli gravid, ha problem med att ha samlag eller få tarmvred 3 gånger om året är inte något jag hade kunnat föreställa mig ens var möjligt. Men nu har det drabbat mig och det är väl bara att hänga med på resan antar jag.Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Info text här ...

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo