Publicerat: / Allmänt

Hallåhallå!

Jag skriver inte allt för mycket här men ska försöka bli bättre på det!

I torsdags fikade jag med Ellen och Tess. Köpte varsin smarrig frapino och babblade på under kvällen.

Igår, fredag, var jag på möte i skolan och det gick superbra. Jag ska läsa upp några betyg, så nu får jag ta fram skolböckerna igen och plugga på! Det ska bli kul.
Sen åkte jag hem till Ida för att vara lite hundvakt och på det lagade vi en supersupergod paj med varmrökt lax och annat gott. Sen åt vi frukt och drack te framför en rolig film :)
Publicerat: / Allmänt

- You are not my sunshine anymore

VMA ägde rum inatt, lika bra som vanligt!
Iggy och Rita körde bästa låten och miley cyrus chockerar och är bara så jävla fin. Älskar miley 💖
Publicerat: / Allmänt

Tønsberg

Norgetrippen blev lyckad! Hade det jättemysigt och det var så himla skönt att komma iväg från stan även att det bara var för några dagar. Vi gjorde iordning i deras nya fina lägenhet, lagade mat, myste i soffan med tända ljus och paradise hotel, gick i affärer, träffade kattungar, åt ute på restaurang, åt frozen yoghurt (min favvo) och träffade lite andra västervikare.

Har inte så mycket bilder men här är några!Publicerat: / Allmänt

Sömnlös

Ligger här i min säng och väntar på att klockan ska bli 05.50. Då plockar Moa och Amanda upp mig för en liten roadtrip till mitt gamla tönsberg. Det ska bli så förbannat skönt att bara komma från stan några dagar, har ju varit fast här pga operation och sjukhus hela sommaren, som alla andra somrar typ. Men jag är inte bitter!

Nu satsar jag på att flytta och plugga upp mina betyg. Flyttar gör jag mest för att jag verkligen behöver ett miljöombyte så att jag inte gräver ner mig själv. Det har varit ett sjuhelsike halvår som jag bara vill glömma. Inget har gått min väg, varken hälsan eller kärleken och jag känner inte riktigt igen mig själv.
Kan inte sova om nätterna utan sömnisar och igår tog dom slut, därför har jag legat vaken hela natten. Tur då att jag ska upp tidigt!

Mer av mig hör ni om någon dag eller två! Puss