Publicerat: / Allmänt

Revenge <3

Ett litet hallå från Lizen!

Ny vecka, nya långa dagar. Fast dagarna går ganska fort här faktiskt, även att man inte gör så mycket. Monika är här nu dock så igår bakade vi chokladbollar till oss och killarna, och idag har jag varit i stan en sväng och sen har vi bara suttit och pratat skit i flera timmar. Tiden bara rann iväg och till slut var klockan 8 och det var dags för mat. Nu sitter jag i sängen och kollar på nya avsnittet av Revenge som kom ut igår. ÄLSKART.


Saknar min Lovitz
 

Publicerat: / Allmänt

SIV

Efter en dag i Tönsberg fick jag ett samtal från min doktor i Sverige. Han sa att jag hade järnbrist och att jag var i behov av ett järndropp, så jag fick bege mig till sjukhuset och försöka lösa det. Det enda jag hade var en remiss på ett papper och det var väl lättare sagt än gjort. Sjukhuset skickade vidare mig till legevakten (hälsovårdcentralen typ), som i sin tur skickade mig till akuten. Där fick jag sitta i 5 timmar(!!!!) och ta massa prover i olika omgångar, och det enda jag fick ut av den dagen var en kortkort samtal med en läkare som sa att jag skulle få järndropp inom de närmsta dagarna. 

Några dagar senare fick jag komma till sjukhuset och få järndropp. Det gick bra, men jag känner tyvärr inte någon förbättring. Ska dock tillbaka om cirka två veckor så vi får se vad dom säger då. Sjukvården här i Norge är lika bra som i Sverige, och dom tog väl hand om mig. 
 
 

Publicerat: / Allmänt

Jag väntar

Livet rullar på här i grannlandet. Ja jag har inget jobb än men jag har ett bra boende att hänga i medans jag väntar. Nästan alla som jag känner har börjat jobba, men det känns inte som att det är så långt kvar tills det är min tur att jobba heller. Jag vet att det kan ta tid så jag väntar. Det finns dock inte så mycket att göra när man i stort sätt är ensam och bor några kilometer från centrum, men jag får försöka sysselsätta mig på något sätt. Jag har varit i stan nästan varje dag så detta är första dagen som jag stannar hemma. 

Till en början bodde jag med tre tjejer, men boendet krånglade och det kändes inte särskilt bra, så jag och killarna flyttade till ett hus. Här trivs jag verkligen, så det ända som fattas är nu ett jobb. 

 

Publicerat: / Allmänt

Husvagnslivet i Norge

 

Publicerat: / Allmänt

Norway

Hej!
Här i Norge regnar det för fullt och det har det gjort heeela dagen. Jag och Moa har spenderat dagen i vår mysiga källarlägenhet (som vi för övrigt inte får ha kvar). Vi gick till affären i regnet, handlade, gick hem i skyfallet, drack te, kollade film, bakade bullar och lagade mat. Idag gjorde vi lasagne och det var übergott. Snart kommer nog mina sambosar hem från jobbet, men jag ska dra mig till rallemannen och hans vennir. 

Jaa.. De första två veckorna bodde vi i en husvagn på en camping. Kan låta väldigt knasigt, men det var ändå helt okej. Förtältet hade hårda väggar så det var mer som ett uterum. Jag bodde dock mer hos killarna än i husvagnen. Nu har vi precis flyttat in i vår fina lägenhet, men vi får tyvärr inte bo kvar av vissa skäl. Så nu är det bara att leta nytt boende och flytta ännu en gång. Något jobb har jag inte fått heller. Det suger. Som tur är är jag inte ensam om att vara utan jobb.

Kram ♥