Publicerat: / Allmänt

Studentbal 2013

My dress

Publicerat: / Allmänt

Sorry

Hej på er finisar!

Bloggen blir lite lidande nu när jag har så mycket annat att göra, men imorgon kommer ett inlägg dyka upp under dagen då jag visar upp min balklänning och mina smycken. Det är bara TVÅ dagar kvaaaaaar ♥

Publicerat: / Allmänt

Min helg

I helgen skulle jag BARA plugga tänkte jag. Jag skulle åka ut i skogen och bara råplugga. Hur blev det med det? Ja jag har gjort allt annat än att plugga faktiskt. 
I fredags slutade jag klockan halv 10 och solade där med hela förmiddagen. Sen åkte jag och Felicia och hälsade på en vän med fika och sällskap ♥ Avslutade sedan kvällen på Guldkant med några vänner och ett glas rosé.
I lördags var jag med Ellen och träffade sen Marthe för att gå på vernissage som några tjejer på estet ordnat. Riktigt talangfulla och dom vet verkligen hur man målar. Vernissagen håller till vid wimmerströmska gården :)
Avslutade kvällen med eurovision (såklart), frukt och choklad.


Publicerat: / Allmänt

En helt vanlig dag i skolan

I veckan fotade jag och Louise lite bilder till vår bakbok. Vi är ute i sista sekunden när det gäller vårt projektarbete men det löser sig nog.. 

Publicerat: / Allmänt

Min fina

Om ungefär en vecka är det dags för studentbal. Då ska jag gå runt och hälsa på mina fina vänner med sina fina klänningar.
ELLER.. Vänta nu. Fan det är ju jag som ska gå!! Det känns helt overkligt att det är JAG som ska gå på bal och att det är JAG som ska ta studenten. Det kommer vara overkligt tills det är över och då kommer jag vilja vrida tillbaka tiden för att njuta lite till.

Publicerat: / Allmänt

En tripp till skogs

En mysig brunch med mina bästa tjejer ♥

En tripp till Äskestock där vi umgicks med Felicias farmor med sambo

Publicerat: / Allmänt

En härlig söndag

Bästa söndagen på länge. En finfin frukost i den finfin solen på en finfin balkong med utsikt över staden. Sedan promenixade vi till gränsö och fikade med marthe och avslutade dagen där ute i solen. 


Publicerat: / Allmänt

Vår på riktigt

Härliga hålor med glass 

Publicerat: / Allmänt

Jag veeeet

Jag ber om ursäkt!! Det har bara inte blivit av.. Men jag har tagit massor av bilder som jag vill dela med mig av. Det blir nog inte så mycket text, men många bilder. Kram ♥