Publicerat: / Allmänt

29 Augusti

Hej alla fina!

Här har det varit tomt ett tag men nu på sommaren blir det ju så..
Jag har spenderat min sommar på sjukhus och det har varit förjävligt. Dumma, dumma tarmvred. Men nu mår jag bra och planerna framöver är Norge. På måndag åker jag och det ska bli så spännande! 

Bilder och lite mer skrivande kommer nog ploppa upp här framöver, men jag vet inte när. Just nu är det mycket på gång, men någon dag får jag tid!
Kram ♥

Publicerat: / Allmänt

En natt den 3 augusti

Jag är så jävla trött. Ursäkta språket men jag är faktiskt så jävla trött. På denna ständiga sjukhusmiljö som jag råkar befinna mig i hela tiden. Det är inte på något sätt kul, speciellt inte när vissa av sköterskorna varken lyssnar eller tror på mig och bara är allmänt dumma. Tur att det finns fler utav dom snälla.

Det här är nog den jobbigaste operationen jag har gjort. Min sjätte operation och mitt femte tarmvred. Inte nog med att jag bara hann vara hemma i fyra dagar innan jag fick åka tillbaka. Nej för vet ni vad det jobbigaste är? Det är när läkarna säger: "Nej liza, du kan inte göra något åt det. Var dig själv och lev på som vanligt". Kan kanske låta som en enkel grej, men inte för mig. "Händer detta igen, vad händer då?" Det är en tanke som gnager hål i mitt huvud snart. Ju mer man öppnar upp mig desto mer ökar risken för tarmvred. Kommer jag alltså få leva med det här i hela mitt liv?

Om det nu kommer vara så, så vet jag att jag kommer klara det no matter what, för jag är 18 år och en fucking fighter.