Publicerat: / Min sjukdom

Sjukan är mitt andra hem

Hej på er! 
Har inte skrivit här på ett tag och nu har jag faktiskt en anledning, eller okej.. Bara för den senaste veckan. För en vecka sen så fick jag åka in till akuten och sedan bli inlagd och bli opererad akut och sedan har jag legat där tills idag. Nu är jag hemma och är på bättringsvägen! 

Nu ska jag sova i min underbara säng, så jag kan förklara mer imorgon. Kram på er ♥


Publicerat: / Sommaren 2012

Partaj och partaj

Hej folket! 
Igår hade vi det jättebra. Framåt natten drog jag och ida från matilda och mötte några grabbar och fortsatte hem till mig där vi bara skulle chilla. När vi kommer hem märker jag att jag inte hade några nycklar, kul! Så vi hade alltså gått från grantorpet och hem till mig, så kom jag på att mina nycklar var hos marthe, som bor på grantorpet.. 
Men anton var snäll och tog bilen med mig och åkte och hämtade dom, så vår natt blev räddad. 

Idag är jag påt igen, och ska ut till gamleby för lite partaj! Kan bli kul. 
Nu ska jag vara med elin vilket var en evighet sen ♥

Publicerat: / Sommaren 2012

Torsdag, hemmadag

Var bara hemma igår! Lagade mat och sen bakade jag. När marthe slutade jobbet så kom hon hit och sov här. Nu har jag precis ätit frulle och ska snart träffa ellen. Ikväll blir det party! 
Puss


Publicerat: / Sommaren 2012

Forever alone

Igår hade jag en mysig grillkväll med fina flickor hos bea, och sedan gick vi upp och kollade på en film och åt efterrätt. 
Idag har jag varit på sjukhuset och fått lite bra besked, och nu sitter jag är ensam i lägenheten. Min familj har lämnat mig och jag vet inte riktigt hur jag ska klara mig, men det ska nog gå bra! :)
Kramisar ♥

Publicerat: / Sommaren 2012

Söderköping

Spenderade en stund av min dag med marthe och herman i stadsparken, sen kom martin och hämtade oss och vi åkte vidare till söderköping och åt glass på smultronstället. Alltid lika gott men man blir alltid lika äckligt mätt efteråt. 


Publicerat: / Allmänt

Vänt på dygnet med Gossip

Jag har vänt på dygnet totalt! Jag brukar inte göra det, utan om jag går och lägger mig sent så vaknar jag tidigt iallafall. Nu somnar jag dock sent och vaknar sent, och sover bort halva dagen. Känns sådär, eftersom det mesta beror på att jag börjat kolla på gossip girl...Publicerat: / Sommaren 2012

Visdagarna

Heeeeeeej nu är Lizen sliten.

I fredags var jag hos Josefine där det var massa folk. Jättetrevligt och åkte till stan senare och gick sedan till lysingsbadet och hängde med mina nässjövänner i deras stuga. Kom hem vid 5 och sov inte mycket den natten.

Igår var jag hos bea med mina fina änglar. Framåt midnatt åkte vi kundvagn ner för storgatan vilket var stöööörtkul hahaha, vi skadade oss inte! Sen var vi i stan och träffade folk och efter det gick vi till pause för att sedan avsluta på åhmans. Kom hem vid halv 5 och som vanligt kunde jag inte somna så jag kollade på ice age och somnade vid 6. Sov alltså inte mycket inatt heller, så det är inte konstigt att jag är död..

Det har varit sjukt roliga visdagar i år, till skillnad mot förra året! Så nu är jag nöjd.

Bilder från igår
Felicia gissade rätt när jag bara hade målat såhär. Det är alltså lejonkungen haha! 


Publicerat: / Sommaren 2012

Vis, första dagen

Igår tog vi det lugnt, och gjorde en fruktsallad och satte oss utanför slottsruinen för att lyssna på musiken, mest på timbuktu. Men han spelade tydligen sist och det var vid klockan 11, så vi satt där ett bra tag innan han kom!

Men folk kom och satte sig, dom gick, kom tillbaka, och tillslut var det bara jag, bea, linus och linus som var kvar och lyssnade på timbuktu. Han spelade dock bara låtar man inte kände igen i början, så vi gick efter ett tag och då var det inte varmt. Hade sällis med Lovis och Linn och somnade gott i min säng. 

Publicerat: / Allmänt

Davido 19 bast

I tisdags firade vi David som fyllde 19! Förra året när han fyllde 18 var vi där också, och då köpte Marthe och jag en svart barbapapa till honom som uppskattades mycket. Så vi tänkte att varför inte köpa en blå i år och göra en tradition av det? Han blev glad, tror jag..
Kvällen var väldigt rolig och mysig!Publicerat: / Sommaren 2012

Måndag 9 juli

Idag har jag varit med Ellen, och sen träffat Marit och köpt present. Nu är jag hemma efter att ha varit och handlat med mami och papi, like the old days. 


Publicerat: / Min sjukdom

Inte min vardag längre

Kan inte förstå att det här var en vardag för mig i 1 år för 7 månader sen..
Och detta var bara min morgonmedicin. På kvällen knaprade jag lika mycket till. 

Publicerat: /

Färgglatt


Publicerat: / Sommaren 2012

Del 3


Publicerat: / Allmänt

Fläta


Publicerat: / Sommaren 2012

Blixtar och dunder

Inatt när jag skulle cykla hem från marthe så började det blixtra som fan och sen började det störtregna. Inte sett så mycket regn på länge och vi blev livrädda och satte oss inomhus med ett tänt ljus och spelade uno tills min skjuts kom. 


Publicerat: / Allmänt

I love itI got this feeling on the summer day when you were gone.
I crashed my car into the bridge. I watched, i let it burn.
I threw your sh*t into a bag and pushed it down the stairs.
I crashed my car into the bridge.

I don’t care, i love it. I don’t care.Publicerat: / Sommaren 2012

Några sommardagar

I onsdags åkte Jag, Marthe, Martin och Daniel ut till kanalen och grillade och solade, hur skönt som helst. På kvällen hängde vi i Daniels båt. Jättemysigt med godis,filtar och musik. 
Igår, torsdag, var jag med Bea, Lovisa och Marthe i stan och åt lite glass. Sen gick Bea jag och lovisa till Beas lägenhet där vi väntade på Louise, och sedan lagade vi mat och kollade på film och sommar med ernst ♥Publicerat: / Allmänt

Jag älskar er redan


Publicerat: / Sommaren 2012

Del 2


Publicerat: / Sommaren 2012

Peace And Love 2012, Del 1

Peace and love kan ha varit det roligaste på länge. Fy fan vad jag har haft det braaaa!
Inte en enda tråkig stund och vi i campet blev som en stor familj och alla andra människor man träffade var så roliga och snälla. Vill tillbaka, NUUUU NUUUUU.