Publicerat: / Min sjukdom

Det är inte lätt

När man går ut från sjukhusets dörrar som jag gjorde idag så inser man hur dåligt man har mått och att det faktiskt bara var någon vecka sen man mådde skit och fick maxdos morfin. Det är inte klokt att jag inte är ledsnare än vad jag är när jag väl är där, för jag har fasen inte haft det lätt har jag kommit på nu. Och denna personal som är helt underbar. Saknar alla redan och ville knappt säga hej då till dom idag. 
Jaa.. Jag har nog gått och blivit en känslig tjej helt plötsligt. Men det tillåter jag mig själv att bli, för det är inte konstigt.Publicerat: / Min sjukdom

Sjukhus sjukhus sjukhus

Tjabba! 
Ja som sagt, nu hamnade jag här igen. Tarmen är inte min vän som ni säkert redan har listat ut, så den har valt att vrida lite till på sig. Det räckte inte med förra månaden! Så nu blev det ännu en operation och massa smärta både innan och efter och en lite längre sjukhusvistelse än förra gången. Är alltså fortfarande kvar och har varit här sen förra måndagen. Nu börjar jag bli bättre och hoppas på hemfärd i helgen :D 
Mitt mysrum

Hör och häpna.. Jag har läst!!

Jag och min älskade cvk som dom opererade in till slut. Alla nålar sprack och hade sig. Hade en sån i julas också!Publicerat: / Min sjukdom

Here again

Hihi, ja jag är här igen. Opererad och smärtstillad ligger jag här sedan en vecka tillbaka och börjar bli ganska trött på det här med operationer hit och dit och smärtor!


Publicerat: / Allmänt

Ungefär såhär


Publicerat: / Allmänt

Shoes

Köpte ett par till, gillar dom så mycket ♥

Publicerat: / Sommaren 2012

Den senaste veckan

Hallihallå!
Blir inte mycket skrivande här när sommarlovet är igång, men skolan börjar om en vecka och då lär det bli ändring :)


Lite bilder från veckan som varit!

Publicerat: / Allmänt

Äventyrligt

Hej på er! ♥
Idag har jag tagit bort mina 16 stygn och det sved och gjorde lite ont, men det är för att jag är så mesig och tycker att allt gör ont nu efter allt som har hänt mig. 

Efter det gick jag och mötte louise och gick in på h&m och kollade lite. Hon skulle prova en jacka och jag satte mig ner för jag blev svimfärdig och kallsvettig. Sen helt plötsligt vaknar jag av att någon håller upp mina fötter och att någon ringer ambulansen. Då har jag tydligen skakat och sedan svimmat. Så jag fick åka till sjukhuset igen och där hittade dom inget speciellt så jag fick åka hem efter några timmar! Läskigt det där. 

Mer har jag inte gjort idag eftersom jag inte vågar gå utanför dörren. Pusspuss

Publicerat: / Sommaren 2012

Todays

Idag har det varit fruktansvärt varmt, och det är det fortfarande. Min bror bjöd mig på mat i stan och nu är jag hemma. Sen är det perfekt väder för grillning och drickande med fina vänner ikväll ♥


Publicerat: / Sommaren 2012

Roadtrip

Igår åkte jag med mamma och pappa till söderköping och norrköping. I söderköping åt vi mat på en restaurang bredvid kanalen och sen åkte vi vidare till norrköping och gick i lite affärer. På hemvägen tog vi en glassig glass i söderköping i solen. 


Publicerat: / Min sjukdom

Vad som hände

Vid kl 4 på morgonen förra tisdagen så vaknade jag av att jag hade otroligt ont i magen och mådde illa. Några timmar senare märkte jag att det inte kommit något från stomin, och då fattade jag vad det var. Jag åkte till akuten vid 12 och satt där ensam i 45min eftersom alla i min släkt var bortresta.. jag hade så ont och kräktes hela tiden.

Sen fick jag hjälp och dom satte ner en äcklig sond och fick åka på röntgen. Sen åkte jag upp till avdelningen och fick mängder med morfin så jag minns inte mycket. På onsdagkvällen kommer jag ihåg att jag fick åka till röntgen där dom skulle spruta ner kontrast för att lossa på det som satt fast i tarmen. Men det lossnade inte så dom sa att jag var tvungen att opereras. Jag grät en skvätt och fick åka direkt till operation. 

Då märkte dom att det var inte någon mat som hade fastnat i tarmen, utan det var tarmvred som hade orsakats av en sammanväxning. Inte konstigt att jag hade så ont! Det är dock ganska vanligt att man får tarmvred efter en bukoperation, så jag med turen fick ju det självklart!

Kom iallafall hem från sjukhuset i måndags och har återhämtat mig ganska bra. Ska tillbaka till sjukhuset och ta bort mina stygn på måndag. 

Ännu ett stort tack till all personal som hjälper en så mycket och är så snälla. Kram ♥