Publicerat: / Min sjukdom

Jag tänker inte vara blyg

Mår lite bättre och idag fick jag till och med i mig en macka!! Sitter i fåtöljen och ska snart upp och gå en sväng, i korridoren faktiskt.. Får se hur det går.

Jaa, påse på magen.. Jag skiter (haha) i vad alla tycker, bara JAG mår bra.

 


Publicerat: / Min sjukdom

IVA

Nu ligger jag här på IVA och mår inte bra för fem öre. Jag spydde konstant i förrgår och natten till igår och jag har ont överallt, mest i magen såklart, och mår illa hela tiden.

Ja.. Jag har opererats och ligger här med påse på magen. Hur ska mitt liv se ut? Jag vänjer mig nog men som jag känner just nu så kommer det bli ett helvete. Tack och hej för mig punkt.


Publicerat: / Min sjukdom

Adacolumn

Nu skriver jag här igen! Woho tänker ni va?

Är kvar på sjukhuset och blir säkert kvar en vecka till.. Fick två behandlingar idag och det gick jättebra. Skulle få två till imorgon men jag har mått lite dåligt dagarna efter dom andra så vi skulle vänta med dom tills nästa vecka :(

För er som inte vet så har jag en tarmsjukdom som heter chrons och inga mediciner eller något har hjälpt på mig så att jag blivit bättre, så nu får jag en behandling som heter adacolumn. Då renar man blodet och får bort alla dumma bakterier :) Hoppas på den här behandlingen eftersom om den inte funkar så är det operation som gäller..

Såhär kul har jag med mina bollar från min cvk som dom fick sätta in förra veckan eftersom det inte gick att sätta nålar på mig.


Bakom mig ser ni min kudde och mitt fina örngott som var en av alla fina presenter som jag fick av mina fina tjejer <3


Publicerat: / Min sjukdom

12 December. Sjukhuset

Woho! Har inte blivit något skrivande för min del nu på ett taf. Men har ju nara legat hemma och mått dåligt. Dom här två veckorna har rent ut sagt varit ett helvete. Först glad,sen går det åt helvete, sen lite glad igen, och sen åt helvete igen.
Men nu rullar det på, och har varit på sjukhuset sen i onsdags och stannar här tills vidare. Får en ny behandling nu som jag ska få på onsdag, och det är den det har varit problem med. Men nu ska det funka som det ska iallafall!

Imorgon är det lucia, och jag får fira den här på sjukhuset i år igen (gjorde det förra året också). Då kommer det in ett litet luciatåg på mitt rum och sjunger för mig, så mysigt!