Publicerat: / Allmänt

Lördag 22/5


Publicerat: / Allmänt

oh nooo

Sådär ja. Nu sitter jag här och har asont i nacken. Har klippt ut massa jävla djur till biologiarbetet och sen har jag målat naglarna och sisådär. Håller på att lägga in bilderna från förra helgen så dom kommer upp snart!

Idag har jag inte gjort för mycket, pluggat ute på balkongen,tagit en promenad i solen ner till stan, jobbat och sedan varit ute med lina den fina (L)

Jag Lina Ida

Publicerat: / Allmänt

Sorry sistaaaah

Nu har det gått sådär dåligt med uppdateringen igen. Skyller på att jag nästan aldrig är hemma, för det stämmer!
Men nu ska jag lägga in bilderna för förra lördagen då vi grillade och hade oss på korpa. Och sen peppar jag till skansen och grönan på tisdag med klassen :D

Publicerat: / Allmänt

.

jag är såååååååååååååååååååååååååååååå kär
kände bara för att säga det

Publicerat: / Allmänt

Konfirmation och bio

Är ni ens förvånade över att jag och Ana inte började med våran diet idag? haha, men någon gång ska det bli av :D
Nu har jag iallafall gått och blivit av med rösten och ruskigt ont i halsen, inte alls kul. Men jag får la hålla ut dom två sista dagarna i skolan, har ju ledigt torsdag fredag och helgen!

Igår, söndag var jag på konfirmation med ana och kollade på dom små gudsbarnen. Så det var bara att slänga sig på cykeln vid halv 11 till kyrkan.
För er som undrar, den var jättetråkig :( hade förväntat mig mer eftersom konfirmationen som jag var på i somras var rolig.
Dom två sista bilderna är tagna från emelina
Träffade på josse,emelina,lovisa,moa och ebba också, så vi stog och pratade med dom en stund. Sedan åkte ana och jag och fikade lite,
cyklade hem
åt på typ 5min
cyklade till pontus och hämtade min sko
lämnade hans sko
hade vattenkrig med han o erik
och åkte sedan och mötte marthe och drog ytterligare ett häng på mcdonalds. Gick upp och städade och vid 9 gick vi på Flickan från ovan. Lite speciell film om jag får säga det själv, kan inte avgöra om den var bra eller dålig. Men med trevligt sällskap så blir allt perfa :D

Marthe ser sur ut, inte en aning om varför, hon var iallafall glad :(

Publicerat: / Allmänt

Diet

Anas och min speciella popcorndiet - äta popcorn och frukt i en vecka. Börjar nästa vecka!
Jag antar att jag och mina vänner är väldigt galna, så bli inte förvånade :D

Publicerat: / Allmänt

Bowling and picknick

Vaknade upp hos erik och såg att det var skitfint väder. Vi gick upp och skulle koka ägg, hälften rann ut? Men vi hittade annat och sedan kom marthe och vi drog oss och lirade bowling. Vem vann?!?!!??!
Sen åkte vi till netto och köpte picknick och drog och satte oss på gräset i solen.
Jag och marthe provade på barnmat och det ska jag nog aldrig i hela mitt liv äta igen..


Älskar er pluttisar

Publicerat: / Allmänt

Min helg

Helgen ja. Jag har nog aldrig ätit så mycket som jag har gjort denna helg.
Jag går direkt på fredagen som började med skola, gick på stan med hanna och lina. Lina och jag blev typ superduperhungriga så vi tog oss en buffé på kinarestaurangen. Åkte sedan hem i ösregnet och gjorde mig iordning och drog sedan vidare till grantorpet där det var folk. Lyckad kväll måste jag säga, även att jag tappade nycklar och sisådär :D Jag som stog för att det skulle tas bilder så här kommer en hel delInte ens hälften av bilderna måste jag tillägga
Erik och jag tog promenad hem med min bror vid cirkus 1-halv 2 och sov hos mig.
Lördagen gjorde vi inte ett skit, bara var hemma :D sen åkte jag på kalas och firade min kusin som fyller 18 imorn, GRATZ! sen var jag med tess felicia albin och calle, och efter det åkte jag till min käraste man och sov där.