Publicerat: / Allmänt

Jäkla skitpåse

Det gick inte bra i Linköping. Fick veta att det inte finns en chans att få en bäckenreservoar och att jag heller inte kan operera bort ändtarmen förän om flera år pga att det kan bli inflammation i tunntarmen inom de närmsta åren.. Blev så ledsen när jag fick höra det för jag hade verkligen förberett mig på att dom skulle säga att jag skulle få göra en bäckenreservoar.

Nu är planen att jag ska få börja med en ny medicin, en spruta som jag ska ta en gång i månaden. Om den inte tar bort inflammationen i ändtarmen är det stomi som gäller tills det blir tal om borttagningen av ändtarmen, vilket är om flera år. Då kan det bli tal om en Kocks reservoar. Den är så skev och konstig men låter ändå ganska bra.. Vill bara att ändisen ska bli frisk så det blir bra igen.
Postat av: Anonym

Vad tycker du om att ha stomipåse? Kan du inte skriva lite om hur det är att leva med den, i vardagen och kanske saker som blir mer/mindre jobbigt? Förstår om det är personligt men skulle vara intressant att höra.
Kram <3

2014-03-20 @ 01:11:13
Postat av: Matilda

Hej! Tänkte bara kolla om du testat alla "vanliga" mediciner för ändtarmen? När jag bytte läkare fick jag en ny och den hjälpte efter första dagen, efter över ett år med problem.

2014-03-20 @ 22:51:22
http://matildaahdrian.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Info text här ...

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo