Publicerat: / Allmänt

Operation

Kirurgerna kom in imorse och överraskade mig men en operationstid. Jippi. Eller, jag brast ut i gråt för jag var så nervös, nu känns det lite bättre.. Visste inte vad som skulle göras eller vad som händer efteråt. Men min kirurg kom in till mig och pratade så jag blev lite lugnare. Jag har läst massa om att skinkorna kan bli ihopsydda när man opererar bort ändtarmen och grejer, och det vill jag ju inte. Så knäppt.. Men så var inte fallet. Det kommer se ut som vanligt bara att jag inte har kvar något hål, och så kommer dom även flytta på stomin så den hamnar på andra sidan. 

Opereras om cirka 30 minuter, så nu är jag nervös.
Kram♥

Publicerat: / Allmänt

En söndag

Godmorgon! 

Inte sovit mycket alls inatt även att jag fick en sömntablett. Den hjälpte mig inget så idag är jag lite trött. 
Har precis tagit en fööör skön dusch och pratat med min läkare som svängde förbi nyss. Han sa att han skulle bråka lite om en operationstid imorgon så jag hoppas at than lyckas få en ganska snart! Han är världens snällaste, eller ja all personal här på avd 2 är världens snällaste. Alla tar hand om mig så himla bra, dom är mina bästisar för tillfället. 

Sen har jag ju finaste vännerna utanför sjukhuset också. Dom som ställer upp för mig i alla lägen och kommer och hälsar på mig, det finns inget bättre. Det är dom som gör att jag är glad om dagarna, vad annars skulle jag vara glad åt i det här läget liksom. KÄRLEK!!! ♥

 

Publicerat: / Allmänt

Det blev lite midsommar

Fick fira midsommar lite grann iallafall! Åkte till min finaste Ida och lagade lite lunch och gjorde varsin midsommarkrans. Fick en skvätt av en midsommarfeeling och det gjorde hela min dag! Puss på Ida ♥

 
 

Publicerat: / Allmänt

Lördag

Hej hallå! 

Idag har jag varit ute en sväng med mamma och pappa, men det gick bara bra 2 timmar tills jag fick åka tillbaka till mitt lilla crib på sjukhuset pga smärta. Så fort jag får lite ketogan släpper det och håller i sig i cirka 2 timmar, och så håller vi på. Vi vet inte vad magsmärtan beror på så den behandlas inte på något sätt, utan jag får bara smärtlindring hela dagarna. Fick veta idag att dom förmodligen ska operera bort ändtarmen samtidigt som dom flyttar på stomin. Jag har inte gett upp min ändtarm, men läkarna i både Västervik och Linköping har gett upp den och då finns det inget jag kan göra. Jag har blandade känslor inför det, mest rädd och ledsen. Vill inte bli av med den för då kommer det aldrig någonsin kunna bli normalt igen, utan jag kommer för all framtid ha något konstgjort. 


Annars idag har jag haft besök av både Lovisa och Elin, och snart kikar en annan sötis in en sväng. Dagarna är långa här på sjukhuset och man blir lätt trött av att inte göra någonting. Filmerna rullar på och ögonen svider. 


 Publicerat: / Allmänt

Lite dagbok

Nu var det längre sen sist, men jag tänkte att jag skulle skriva lite nu varje dag. Ligger på sjukhuset igen med magproblem och nu har dom bestämt att operera mig och flytta på stomin till vänstersidan av magen, Om 2 veckor. Ja ni läste rätt, om 2 veckor!! Jag ska ligga här i minst 2 veckor till och jag har redan varit här i 1 vecka.. Sen är det alltså dags för operation och det ser jag inte fram emot.

Hade tänkt att jag skulle ha en awesome sommar med framför allt bråvallafestivalen. Den är på torsdag. Med andra ord missar jag den, och det gör mig gråtfärdig! Jävla fan.. Men jag får se det positivt, jag har en hel sommar framför mig efter det här och det är bara att hålla tummarna att allt går som det ska så jag kan njuta lite. 

Förresten, är det någon som vet en mirakelkur för en inflammerad tarm, eller om det är någon som har en tarm till övers, hojta till, för mig är helt paj! Kram på er ♥