Publicerat: / Allmänt

Möms

Idag är jag trött och hängig och mår inte alls bra :( har därför inte gjort alls mycket idag.

Igår däremot hängde jag med Josefine ett tag och sen gick jag och min finaste till guldkant. Han fyllde år så jag bjöd honom på lite mat och han blev glad för sin present! Hotellmys i Stockholm och köra Lamborghini. Bara att hoppas att han inte kör sönder bilen haha.. 😍Publicerat: / Allmänt

Desperate hehe

Ligger här i sängen och tittar på Desperate housewives. Är HELT fast.. Trodde aldrig att jag skulle börja kolla på det men här sitter jag och kan inte sluta.. Kollar även på lite resor till värmen som jag nu bestämt mig för att prova på även att jag har stomi. Vill verkligen åka och då ska inte den få hindra mig. Ingen big deal egentligen faktiskt. 

Undersökningen gick för övrigt ganska bra. Lite obehagligt med den trånga tunneln och det höga pipande och dunkandet. Nu är det bara att hoppas att allt ser bra ut så jag inte får fler problem! 

Publicerat: / Allmänt

Jag är ju inte döende iallafall

Nu när jag inte har så mycket för mig kan jag lika gärna passa på att blogga lite!

Igår åkte Lovisa till kenya där hon ska vara i sex veckor. Hon kommer ha det awesome! Henne har jag hängt med varje dag så det blir lite tomt, men jag ska nog överleva.

Imorgon är det dags för magnetkameraundersökning. Är lite nervös för jag har aldrig varit på en sån. Ska ligga inne i tunneln i en timma ungefär och man är tydligen ganska instängd.. Får hoppas att jag somnar :)

För övrigt har jag fått tid till linköping för att prata med en doktor och en kirurg om en kommande operation. Vet inte vad jag väntar mig egentligen men jag är en googlemänniska som googlar på allt.. Farligt men sant. Har suttit framför datorn med tårar i ögonen ett antal gånger då det finns väldigt många negativa saker med operationerna som är aktuella just för mig. Att en 19åring ska behöva sitta och välja mellan att inte kunna bli gravid, ha problem med att ha samlag eller få tarmvred 3 gånger om året är inte något jag hade kunnat föreställa mig ens var möjligt. Men nu har det drabbat mig och det är väl bara att hänga med på resan antar jag.