Publicerat: / Allmänt

Sommar 2012

Om man bortser från två tarmvred och två operationer var faktiskt sommaren 2012 en väldigt bra sommar.Publicerat: / Allmänt

En perfekt fredag

Tjatja bloggeeeeen!
Nu är det äntligen lov och det är riktigt skönt! Igår firade jag in lovet med en godispåse på willys och en sväng i solariet för att sedan avsluta kvällen hemma hos martin med marthe, amil och film. 

Idag har jag käkat god frulle, övningskört och gått på en promenix med Elin. Snart ska jag bege mig till guldkant med min familj för att möta upp lite släkt och fira farmor på guldkant. Jag skulle kunna kalla det en perfekt fredag. Ja jag kallar det en perfekt fredag. 

Lite bilder från förra veckan och denna vecka
Chill och hålor i skolan

Var på linköpings universitet och sedan var vi på den konstigaste,roligaste,läskigaste och mest äventyrligaste teatern någonsin

Var på ica maxis tjejkväll

Middag hemma hos Emma med fina tjejer och Earth hour

Våffeldagen och våfflor med Tess och Fellan

Gjorde bland annat blå apgod vaniljglass och friterad banan på matlagningen i tisdags

Publicerat: / Allmänt

I'm happy

Idag är jag trött. Jag har pluggat,pluggat,pluggat och skickat in två arbeten som har givit mig ångest. Nu är jag nöjd och glad och säger därmed TACK du som har givit mig kraften till att skriva klart mina skolarbeten.

Publicerat: / Allmänt

Babbel babbel

I torsdags var det dags för UF-mässa i Mönsterås! Jag Lovisa och Louise som inte har något UF-företag strosade runt bland alla montrar och bara chillade hela dagen. Men bästa, bästa SaveMe UF kom trea som bbästa UF-företag. SÅ stolt över mina bruds. 
I fredags var jag i Gladhammar hos Ellen med några fina flickor och bara pratade oss igenom kvällen.
Igår var jag med Elin en stund. Tog en promenix runt lysingsbadet och sen var jag med Felicia och drog sedan en sväng till Palle. Efter ett brandlarm och läskiga, dansande män sög det så jag kom hem hyfsat tidigt! 
Publicerat: /

Alltid sjuker

Igår stod jag i balkön i cirka fyra timmar, gjorde prov, lämnade cv och var på möte. PERFEKT studiedag, haha..

Idag däremot har jag legat hemma och varit sjuk. Feber och sådant som hör till en riktig förkylning :) yaaay.

Publicerat: / Allmänt

Liz


Publicerat: / Allmänt

Just some pictures


Publicerat: / Allmänt

Surt kvällsbabbel

Någon, typ gud, straffar mig så jävla hårt. Och varför vet jag inte, för jag vet inte vad jag har gjort för fel. 
Först gör han mig sjuk och låter mig lida några år, för att sedan lägga på mig massa, massa skolarbete så jag knappt kan andas under alla böcker. Ska jag inte få ha någon fritid eller? Nae det verkar inte som så. Fan ta dig.