Publicerat: / Allmänt

Och så det negativa

Det negativa är såklart att jag fick tarmvred igen. Jag vet faktiskt inte varför mina tarmar och min mage inte kan hålla sig i styr, men den vill helt enkelt inte det. En operation rikare är jag iallafall och ett lite större sår på magen, men vad gör det om hundra år? Det är mitt battle scar, eller ja, mina battle scars. För det är ju faktiskt fyra sår egentligen, bara att det är öppnat på ungefär samma ställe alla gånger. 

Fick dock lite komplikationer efteråt (som vanligt..). Fick åka hem på torsdag förmiddag och sedan åka tillbaka på torsdagnatten på grund av ryggvärk. Jag har aldrig haft så ont i ryggen som jag hade då. Jag visste inte var jag skulle ta vägen och jag bara grät och grät. Jag åkte dit och fick morfin och därefter stannade magen upp igen och jag spydde och spydde. Meeeen på lördagen mådde jag bättre och fick åka hem igen. 

De senaste tre åren har varit en sjuhelsikes resa men det har förändrat mig som fan som person och det är jag faktiskt glad över. OCH jag måste tacka alla mina fina vänner som skrivit till mig och stöttat mig under allt detta, för utan er är det svårt att vara positiv i såna här sitser. KRAM ♥Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Info text här ...

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo