Publicerat: / Allmänt

Underbart

Hallihallå!
Nu är jag hemkommen efter att ha varit på en sjukt grym festival. Riktigt bra artister och spelningar som är fångade på bild, video och såklart i mitt hjärta och minne. Sen får vi absolut inte glömma campet och våra roliga grannar, för det är ju faktiskt folket man är med som gör festivalen. Bråvalla ♥

 

Publicerat: / Allmänt

Jordbubbisar och Moa

Både idag och igår har jag hjälpt Moa och hållt henne lite sällskap när hon sålt jordgubbar. Igår var det jättefint väder men idag var det regnigt och ruggigt så jag gick förbi nyöppnade Espresso house och köpte oss varsin vaniljlatte. Hon blev glad ♥

Imorgon far vi till Norrköping och Bråvalla, det ska bli såååååååååååååååååååhäääääääär nice. 
 

Publicerat: / Allmänt

Midsommar

Trodde att midsommar skulle bli förjävlig med tanke på hur vädret såg ut. Men när vi tjejer väl skulle börja fira blev himlen blå och vädret blev underbart. Hade en skitrolig midsommar med god mat och fint sällskap. 
 

Publicerat: / Allmänt

Karneval

Dagen efter studenten var det karneval i staden. Roligt att det händer lite, så vi hängde i stan hela dagen. På kvällen spelade Medina och där hängde vi med några fler tjejer. Vi åkte sedan en karusell i regnet och därefter åkte vi hemåt. 
 
 
 
 

Publicerat: / Allmänt

EN VECKA KVAR

Jag och några fler åker på onsdagen. Artisterna börjar spela på torsdagen, men det betyder att det blir mer party för oss. Taggaaaaaa!!
 

Publicerat: / Allmänt

Studentveckan dag 2

Påååå tisdagen hängde vi i ruinen och sedan drogs vi bort till skolan ♥
 

Publicerat: / Allmänt

Lite bal del 2

 

Publicerat: / Allmänt

Studentveckan dag 1

På måndagen hängde vi i stadsparken där det var massa folk. Sedan drog några av oss ner till staden och satte oss på en uteservering för att sedan raska hemåt. 

 
Publicerat: / Allmänt

Lite bal del 1

Balen var en härlig upplevelse och den var underbar. Sjukt härligt väder, sjukt god mat och härliga människor ♥
 

Publicerat: / Allmänt

Och så det negativa

Det negativa är såklart att jag fick tarmvred igen. Jag vet faktiskt inte varför mina tarmar och min mage inte kan hålla sig i styr, men den vill helt enkelt inte det. En operation rikare är jag iallafall och ett lite större sår på magen, men vad gör det om hundra år? Det är mitt battle scar, eller ja, mina battle scars. För det är ju faktiskt fyra sår egentligen, bara att det är öppnat på ungefär samma ställe alla gånger. 

Fick dock lite komplikationer efteråt (som vanligt..). Fick åka hem på torsdag förmiddag och sedan åka tillbaka på torsdagnatten på grund av ryggvärk. Jag har aldrig haft så ont i ryggen som jag hade då. Jag visste inte var jag skulle ta vägen och jag bara grät och grät. Jag åkte dit och fick morfin och därefter stannade magen upp igen och jag spydde och spydde. Meeeen på lördagen mådde jag bättre och fick åka hem igen. 

De senaste tre åren har varit en sjuhelsikes resa men det har förändrat mig som fan som person och det är jag faktiskt glad över. OCH jag måste tacka alla mina fina vänner som skrivit till mig och stöttat mig under allt detta, för utan er är det svårt att vara positiv i såna här sitser. KRAM ♥

Publicerat: / Allmänt

Jag kan börja med det positiva

Hej på er! 
Inte skrivit på ett tag nu, men jag har helt enkelt haft fullt upp :D

Jag hann med studentveckan och studenten. JAG GJORDE DET!!! Jag kom hem på lördagen och började partaja lite smått redan på måndagen. Jag kände mig som en helt ny människa och jag mådde ganska bra. 

Jag har haft en helt underbar vecka och det kunde faktiskt inte ha blivit bättre. Jäkligt fint folk och jäkligt fina häng i kvällssolen med lite alkohol för att fira att studentdagen snart skulle vara här. Vi har hängt i stadsparken, ruinen och såklart på skolan. Tråkigt med all denna förstörelse, men det hör väl till antar jag.

 
 Publicerat: / Min sjukdom

Feeling better

Nu är det drygt en vecka kvar till studenten och jag ligger här. MEN jag mår bättre och det är huvudsaken. Idag kommer rektorn hit för att diskutera hur det blir med skolan. Lite nervöst, men jag har mina önskemål och jag håller tummarna för att det ska gå.

Publicerat: / Du härliga student

Härliga studenttider

Precis så skulle jag vilja kalla de två första veckorna i juni. Förberedelser inför studenten med mat, kläder och allt vad det innebär. Sista gymnasiefesten och studentveckan ska vi inte ens tala om.Men VARFÖR ska alltid jag drabbas som hårdast av något jävligt så fort det är något roligt som händer? För en vecka sen fick jag åka till akuten med magont och dagen därpå opereras för tarmvred. Sedan dess har magen haft problem med att komma igång så det är inte förns idag som den har kommit igång. Varför alltid denna otur.. Och det värsta är att jag inte kan göra något åt att detta ska hända igen. Man kan inte rå för sammanväxningar och det hjälper inte om man äter eller dricker annorlunda. Frågan är hur länge jag kommer kunna hålla humöret uppe om det ska fortsätta såhär hela livet. Det innebär cirka 3 operationer per år. Det går bara inte.