Publicerat: / Allmänt

Veckan är slut

Hallå i stugan!
Den här veckan har varit helt okej. En vecka med regn som sedan avslutades med en helg med sol. Har precis kommit hem från Bea där vi har myst med solsidan och frukt. Bättre kan det inte bli på en söndag. 
 
Jag har gjort klart många skolarbeten och fått många glada besked, medans jag samtidigt också har fått världens skitbesked.

Det visar sig att jag tydligen läser 50 poäng för lite, plus att jag inte alls kommer hinna klart med matten.. Det enda alternativet verkar vara att jag får gå i skolan i sommar och sedan få mitt slutbetyg någon annan gång. Det känns riktigt, riktigt pissigt. Det är ju inte så att jag kommer kunna springa ut ur dörrarna på studenten och skrika; "INGEN MER SKOLA". För det stämmer ju inte. Men jag får försöka att vara stark och positiv genom att vara glad över att jag får den här chansen. Jag går faktiskt hellre i skolan en hel sommar efter studenten, än att inte få något slutbetyg. 


Postat av: Jennifer

Du är så himla duktig gumman! Som du måste ha kämpat för att hinna ifatt så mycket iaf är riktigt bra. Och jag vet att du kommer vara så himla glad på studenten ändå :) Fira att det snart är över! Kramar

Svar: Jag har kämpat som bara den, men det räcker inte riktigt till. Jag måste ju få ha lite fritid också :/ Men tack Jeffan! Kram på dig <3
lizen

2013-04-22 @ 08:50:19
http://jenniferhartzell.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Info text här ...

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo