Publicerat: / Allmänt

Julebak

Helgen är här igen och det är hur skönt som helst. 
Igår skulle vi vara några tjejer hos emma. Den började väldigt äventyrligt men slutade i mycket skratt, prat, god mat, film och övernattning. 
Idag har vi städat lite och diskat hela morgonen. Sedan tog jag och Natta en promenix hem (jag är typ död. det är långt..) och nu är jag hemma och bara tar det lugnt.

Ikväll ska vi ha julbak hemma hos Hilda med samma tjejer och det kan inte bli annat än bra med dom.
Puss ♥


Publicerat: / Allmänt

Finally

Idag, äntligen, fick jag ett brev hem om nästa undersökning! Om cirka 3 veckor ska Hjalmar undersöka mig och därefter får vi se hur det blir med operation osv. Jag vill ha bort den här skiten nu nu nu NUUU :(

Här kommer lite bilder från i lördags när vi var och kollade på musikal. Jag är stolt över mina vänner som var med och var så duktiga ♥

Publicerat: / Allmänt

Lite ångest

Blodbrist har jag tydligen igen. Kvinnor ska ha över 120 i blodvärde, men jag hade visst 85. Det kanske inte är konstigt att jag är trött och har ont i huvudet.

Och juste, har nationella i svenska imorgon så jag ska hålla ett tal.. Sitter och skriver på det nu men det går inte allt för bra. Snart ska jag dock åka ner till stan och sen gå på bio. Ska bli skönt att slappna av.
Halleluja vad roligt ♥ 

Publicerat: / Allmänt

Jag är lite småkär


Publicerat: / Allmänt

Inte mycket till liv

Jag har helt enkelt inte haft tid att skriva något här på bloggen.. Eller ja, jag har inte haft något roligt att skriva om heller för den delen. 
Men mitt liv är skolan just för tillfället. Är där halva dagen och när jag kommer hem sitter jag oftast med skolarbete! :)

Igår klippte jag mig dock. Det var ett år sen jag gjorde det och det var så himla slitet. Jag blev som vanligt inte nöjd och det tar nog ett tag innan jag vant mig, hehe. 
Jag var även hos min kirurgdoktor och pratade om nästa undersökning och alternativ till operationer ifall det inte skulle se bra ut på undersökningen. Jag längtaaaaar ♥

Imorgon slutar jag ganska tidigt, men måste sitta kvar i skolan och skriva på mitt tal som jag ska hålla på torsdag!
Sedan ska jag till min barnläkare och prata lite. 

Var på ferre fredag och lördag!

 Brunch med flickor på lördagen

Skraj tjej innan klippning

Publicerat: / Allmänt

Bara sådär jättesnyggt

Älskar färg i mängder


Publicerat: / Allmänt

Idag känner jag såhär


Publicerat: / Allmänt

Kalmar en dag

Min sjukhustid blev inställd så i torsdags tog jag en tripp till Kalmar med Felicia och hennes söta mami. Vi hade det jättebra och mysigt. 
kvällen hängde jag med Lovisa och Louise, och Louise stannade även över natten.