Publicerat: / Allmänt

Liza


Publicerat: / Allmänt

Ett år har gått

Igår var det ett år sedan jag opererade mig första gången. Efter flera månader med konstant problem och ont så blev det en vändning till det bra. Idag är jag fruktansvärt glad att jag mår bra ♥


Publicerat: /

En bra julafton

Älskaaaar julafton. Varför går det så fort?
Aja.. Idag är det juldagen och jag ska hänga och flänga med några girls och hitta på något som 17åringar får göra.
PussPublicerat: / Allmänt

Julklappsshopping och julbak

Idag har jag varit och gjort sista julklappsracet och nu ska jag bort till affären och handla lite så jag kan baka julgodis till morgondagen! Känns absolut inte som att det är julafton imorgon, men jag ska försöka njuta så mycket som det går, med tanke på att jag var på sjukhuset förra året :(

Sen ska vi klä granen och kolla på bingolottos uppesittarkväll. Det är en grej vi gör varje år och det är roligt tycker jag :D

Imorgon är det julafton och jag som trodde att jag skulle slippa sjukhuset i år. Men icke! Jag måste dit varannan dag och lägga om mitt sår, och imorgon är det dags igen, haha..

GOD JUL på er. Hoppas ni får en mysig dag imorgon utan sjukdomar och allt det där. Puss ♥
Bild och recept taget från http://www.femme.se/jennysmatblogg/

Publicerat: /

Sjukling

Tjenamors! Varför ska jag alltid bli sjuk innan jul? Nu har jag varit sjuk hela veckan med feber och hela fadderullan.. Idag klarade jag mig utan feber men nu verkar det som att den har smygit sig tillbaka.

Jag hann iallafall med en brunch och lite julklappsshopping idag, innan jag åkte hem och slog mig ner i soffan framför svenska hjältar-galan. Åhhh så bra!
Publicerat: / Min sjukdom

Ett hål i min mage

Ahhhhhhh inte igen! Upptäckte nyss värsta djupa hålet i mitt operationssår.. Det blöder och har sig och snart ser man in till magsäcken och hela baletten tror jag. Någon som vill se?

Publicerat: / Allmänt

Helt ok!

Tjohohoo!
Jag är på lite bättre humör och har lyckats smälta tisdagens dåliga nyheter någolunda bra. Kanske är det för att jag vet att jag har en rolig helg att se fram emot? Ja det tror jag.

Imorgon, fredag, har jag bara en lektion och på kvällen är det nattinnefotboll. Jag ska spela fotboll, haha.. Kan bli en rolig syn men jag förväntar mig inte särskilt mycket med tanke på att vi inte är några fotbollsproffs alls, men det ska bli kul!
På lördag är det dags för julfest och jag har inte hittat någon bra klänning ännu, snacka om att vara ute i sista sekunden.  

Från nattinnefotbollen för 2 år sen

Publicerat: / Allmänt

Bara en dålig dag

Idag gjorde jag undersökning för att se om min ändtarm är redo att kopplas ihop med tunntarmen så att jag kan lägga ner stomin. Fick lite lugnande och la mig på britsen och tittade på skärmen där min tarm visades. Redan då såg jag att det inte såg särskilt friskt ut, och det var det inte heller. Doktorn sa att det var inflammerat och inte mycket mer. 

Nu är jag bara arg och ledsen för det enda jag vill är att lägga ned stomin och vara glad. 

Publicerat: / Allmänt

Lucia

Igår var det lucia i kyrkan i Viken. Min fina Lovisa var lucia och hon hade med sig fina tärnor. Underbar sång och ljus överallt! Publicerat: / Allmänt

My christmas list

Såhär ser min önskelista ut ungefär. Inte lika mycket som när man var liten...

Publicerat: / Allmänt

Finally

Mina fina ♥

Publicerat: /

Tomtar överallt

Julmys i mitt rum och snön faller utanför mitt fönster. Längtar tills jag ska GÅ till skolan imorgonbitti! PussPublicerat: / Allmänt

Älskar dessa juletider

Första advent och jag har haft fullt upp idag!

Julkalendern, shopping på maxi med mor och far, matlagning, bakning, städning och julpyntning.
En givande dag och nu sitter jag i sängen nyduschad med julradio och ska strax sova.
Imorgon tänkte jag lägga upp lite bilder på mitt julbak! Pusspuss ♥

Publicerat: / Allmänt

I love christmas

1 December idag. Imorse vaknade jag upp till julkalendern och jag blev så lyckligt över att det var samma musik som i den förra greveholmkalendern.

Med lite snö på marken och solen som tittar fram då och då ska jag ta en promenix ner till stan för att ta en tupplur i solariet, för att sedan hänga lite med Marthe innan vi åker till fina Lovisa i Gladhammar på middag ♥

Såhär charmig var jag för ett år sedan