Publicerat: / Min sjukdom

Tråkigt inlägg wohooooooooooooooooooo

Hallå på er!
Idag har jag varit ute och rört på mig lite. Både varit nere i stan en liten sväng och nyss kom jag hem efter att ha varit på karlssons och rusta med mamma, mormor och bror. Snart kommer erik också <3

Imorgon ska jag till sjukhuset igen och få medicinen som jag fick för ett tag sen (som jag även blev allergisk mot om ni trogna läsare kommer ihåg). Får se hur det går, om jag överlever eller om jag får stanna kvar. Ska få lite mediciner innan så jag inte ska reagera så som jag gjorde sist, men man vet ju aldrig!

Nu ska jag mysa ner i mina myskläder med lenny framför tvn med en näringsdryck och bara ta det lugnt. PUSS

Publicerat: / Allmänt

Idol och lite tråk

Lite dålig uppdatering från min sida, men jag skyller på min dator som är från medeltiden..
Snart får jag en ny så jag hoppas på lite bättre skrivande då!


Sitter som vanligt hemma i soffan, och just nu tittar jag på nyheterna som är innan idol som fortsätter. Jag älskar moa och molly, hoppas att båda vinner hihi.

Imorgon hoppas jag på att jag kan gå ut lite för det behövs. Vill tröstshoppa lite för jag såg att jag hade lite pengar på kontot nu när jag varit sjuk och inte spenderat något. Wohooo! 
Jag kan ju faktiskt höra av mig imorgon. PUSS

Publicerat: / Allmänt

Ensam och pluggar

Hejheeeej!

Idag är jag nästan helt ensam.. Min mamma har åkt till borås, och det är ju hon som har hållt mig sällskap här hemma. Nu är det bara jag och min bror hemma tills pappsen kommer hem från jobbet.

Så vad gör jag?
Jo jag försöker plugga. Det går inte alls bra, och det är inte det jag vill fokusera på just nu. Och ärligt talat så har jag ingen ork egentligen, utan jag vill bara ligga och inte göra nånting även att det är fruktansvärt tråkigt. 
Men jag försöker, och kanske tittar jag in här senare under dagen? Ja vem vet, tänkte bara visa att jag levde!

Gammal bild på mig och marthe

Publicerat: / Allmänt

Jävla the sims och jävla dator

Hej mitt folk!
Har precis suttit och kämpat med en familj på the sims, äntligen blev jag klar och skulle flytta in familjen i ett hus, så dör spelet. Jag blir lite frustrerad och startar om spelet, gör om familjen och så vidare. Tror ni inte att spelet stängs av igen då?! Jävla skitdator. Tur att jag snart får en ny..

Var på sjukhuset imorse, och där hände det inte så mycket. Dom skickade hem mig med näringsdrycker igen, dock så är jag fortfarande inskriven. Ska tillbaka på torsdag och se hur det blir.
Så jag får väl sitta här hemma och ha det så kul som jag har haft dom senaste veckorna. Det blir mycket tv och film..Publicerat: / Min sjukdom

Permission just för tillfället

Det är ganska ovanligt att jag inte börjar uppdatera när jag ligger på sjukhuset.. Har inte gjort det den här gången.
Har varit inlagd sen i måndags, och är bara hemma på lite permission över helgen nu, så ska tillbaka på måndag.
Jag kan nog bara kommentera detta med en kort mening.
Jag vill ha tillbaka mitt liv

Publicerat: / Min sjukdom

För en gångs skull

Här blir det inte mycket uppdatering men jag vet att marthe tittar in då och då, Hej marthe!!

Magen är fortfarande dålig och har legat hemma i stort sett hela veckan.. Nu ska jag slipa lite på ett skolarbete, och sedan inte göra nånting! Låter kul va? :D
Allt för mig, peace.